aprilie 1, 2020

Poliția Locală luptă alături de celelalte structuri pentru sănătatea populației și a țării

Poliția Locală, a fost operaționalizată și conform ordinului nr. 44/2020 al Ministrului Afacerilor Interne, a trecut pe perioada stării de urgență, în subordinea Poliției Române (sau Poliției Naționale).

Cunoaștem faptul că, majoritatea cetațenilor și angajaților din celelalte structuri de apărare, ordine publică și securitate națională, nu au o părere foarte bună despre activitatea poliției locale sau despre personalul acestei instituții.

Avem posibilitatea în această perioadă foarte grea din istoria României moderne, să demonstrăm că și poliția locală cu toate că este o structură mai nouă, poate reprezenta pentru cetățeni, instituții și autorități publice și alte entități (spitale, firme, etc) o forță de bază în cazuri de acest gen.

Rugăm și facem apel la angajații poliției locale, să își exercite atribuțiile cu profesionalism și să dea dovadă de implicare, compasiune și umanism în relațiile cu toate persoanele sau autoritățile, pe parcusul acestor zile de grea încercare.
Îi asigurăm și dovedim inclusiv prin faptul că liderii sindicatelor membre ale Uniunii, sunt și ei în misiune alături de toți ceilalți polițiști locali (cunoscând riscurile și lipsurile), că vom duce la bun sfârșit când timpurile vor reveni la normal, dorința lor de a avea un Statut al Polițistului Local.

Aveți grijă de dumneavoastră și de familiile dvs., ajutați și serviți cetațenii, sprijiniți instituțiile din prima linie a prevenirii îmbolnăvirii cu coronavirus, și nu uitați că indiferent de greutăți, să dovedim că meseria de polițist local e una nobilă.
Așa să ne ajute DUMNEZEU!

SHARE:
Sindicatul politistilor locali 0 Replies to “Poliția Locală luptă alături de celelalte structuri pentru sănătatea populației și a țării”