septembrie 20, 2023

Propuneri pentru completarea proiectului de Lege privind unele măsuri fiscal bugetare pentru asigurarea sustenabilității financiare a României pe termen lung

Astăzi s-a publicat in transparență decizională Proiectul de Lege privind unele măsuri fiscal bugetare pentru asigurarea sustenabilității financiare a României pe termen lung care poate fi consultat aici.

Așa cum s-a discutat astăzi în Biroul Executiv al Confederației BNS am transmis observațiile și completările Federația Națională a Sindicatelor Unite din Poliția Locală România

Principala propunere este completarea cu sintagma poliție locală a CAP III – ART XVII – ALIN. 5 (Nu intră sub incidența prevederilor alin.(1 – se desființează posturile vacante) următoarele categorii de posturi) : LIT L) posturile aferente funcțiilor de personal militar și funcționari publici cu statut special din instituțiile din sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională ȘI STRUCTURILE DE POLIȚIE LOCALĂ!

SHARE:
Federatie 0 Replies to “Propuneri pentru completarea proiectului de Lege privind unele măsuri fiscal bugetare pentru asigurarea sustenabilității financiare a României pe termen lung”