noiembrie 2, 2017

Participare emisiune “Se întâmplă acum” la B1 TV a președintelui USPLR

În data de 31.10.2017, președintele Uniunii Sindicatelor Polițiștilor Locali din România, dl. Eugen Tone, a participat în calitate de invitat și reprezentant al polițiștilor locali în cadrul emisiunii “Se întâmplă acum” realizată de Tudor Barbu la B1 TV.

Tema emisiunii, a vizat anumite acuze aduse de către realizatorul emisiunii și președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual – Dumitru Coarnă, privind folosirea de unii polițiști locali a elementelor de uniformă similare cu cele ale Poliției Române, exercitarea unor atribuții (oprire autovehicule) care exced competențelor poliției locale, precum și salarizarea poliției locale care ar depășii nivelul de salarizarea din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Dl. Eugen Tone, a avut o atitudine colegială și neprovocatoare, fiind supus, ca și reprezentant al polițiștilor locali într-o situație de conflict artificial, în general acuzațiile fiind de conotație administrativă și politică și fiind doar excepții ale domeniului poliției locale.

Reiterăm și pe această cale faptul că Uniunea Sindicatelor Polițiștilor Locali din România, cere tuturor factorilor decidenți din administrația publică locală și polițiștilor locali să respecte prevederile Legii nr. 155/2010, ale HG nr. 1332/2010 și ale HG 171/2015 în ceea ce privește achiziționarea și purtarea uniformelor, a inscripționării autovehiculelor, a exercitării atribuțiilor și competențelor, precum și respectarea salarizării și a altor drepturi (normă de hrană, sporuri, etc.).

Mai jos puteți urmării cele 3 părți ale emisiunii respective :

Partea a-I-a  https://www.youtube.com/watch?v=V6-sFTB2Wb8

Partea a -II- a https://www.youtube.com/watch?v=Yswxvs9F7_I

Partea a-III-a https://www.youtube.com/watch?v=cRVAvPqCWkk

SHARE:
Evenimente 0 Replies to “Participare emisiune “Se întâmplă acum” la B1 TV a președintelui USPLR”