martie 24, 2023

Întâlnire de lucru a principalelor organizații sindicale din poliția locală pentru susținerea Statului Polițistului Local

În data de 23 martie a.c. a avut loc o întâlnire de lucru, la București, a reprezentanților Federației Naționale a Sindicatelor Unite din Poliția Locală România, Federației Naționale a Sindicatelor Polițiștilor Locali din Romania, Federației Naționale a Sindicatelor din Administrație, Federației Sindicatelor din Poliție și Administrație Publică Smart Lex, Sindicatul Național al Polițiștilor și Funcționarilor Meridian și Sindicatul National Forța Legii, la care au fost discutate și elaborate amendamente comune la Proiectul de lege Pl-x Nr. 226/2019 privind Statutul Polițistului Local. Urmează ca, aceste amendamente, să fie depuse la comisiile parlamentare, care vor da raport, pe marginea acestui proiect de act normativ și susținute, la dezbaterile comisiilor, de reprezentanții organizațiilor sindicale semnatare.

 

SHARE:
Federatie 0 Replies to “Întâlnire de lucru a principalelor organizații sindicale din poliția locală pentru susținerea Statului Polițistului Local”