iunie 27, 2024

Depunere amendamente acordare sporuri pentru munca prestată în week-end, sărbători legale și suplimentară de personalul poliției locale

Astăzi 27.06.2024 au fost depuse de dl. ministru și deputat Sebastian Ioan Burduja, propunerile de amendamente ale Federației noastre, la Proiectul de Lege pentru aprobarea ORDONANȚEI DE URGENȚĂ nr. 115 din 14 decembrie 2023 privind unele măsuri fiscal-bugetare în domeniul cheltuielilor publice, pentru consolidare fiscală, combaterea evaziunii fiscale, pentru modificarea și completarea unor acte normative, precum și pentru prorogarea unor termene, prin care să fie acordate și pentru personalul poliției locale, drepturile pentru munca desfășurată în zilele de week-end, sărbători legale și suplimentară, similar celorlalte categorii din sistemul de apărare națională, ordine publică și siguranță națională.

SHARE:
Federatie 0 Replies to “Depunere amendamente acordare sporuri pentru munca prestată în week-end, sărbători legale și suplimentară de personalul poliției locale”