ianuarie 31, 2022

Consiliul Naţional Braşov 29 ianuarie

Comunicat
In data de 29.01.2022, in jud. Brașov, a avut loc Consiliul Național al Federației Naționale a Sindicatelor Unite din Poliția Locală România.
Federația noastră si-a stabilit obiectivele pentru perioada următoare:
– Pichetarea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, pentru neaplicarea prevederilor art. 35 lit. B din legea poliției locale și eliminarea condițiilor de muncă, din proiectul de lege privind organizarea și funcționarea poliției locale, alături de celelalte organizații sindicale ale poliției locale.
– Transmiterea unor adrese către președinții partidelor parlamentare, pentru stabilirea unor întâlniri, pentru modificarea proiectului de lege privind organizarea și funcționarea poliției locale.
– S-au discutat și urmează a se stabili propuneri de completare a actualei forme de proiect de lege privind organizarea și funcționarea poliției locale.
– S-a aprobat afilierea la Confederația Națională BNS, pentru reprezentarea intereselor membrilor la nivelul structurilor de dialog social la nivel național și ministerial, precum și la orice propunere/modificare de acte normative incidente în domeniul poliției locale.
– S-a delegat dl. Miru Mihai, sa reprezinte interesele Federației in cadrul Confederației Europene a Poliției Locale, la care suntem membri fondatori.
Vom rămâne consecvenți și ne vom implica in orice mod pentru obținerea drepturilor angajaților din poliția locală.
SHARE:
Federatie 0 Replies to “Consiliul Naţional Braşov 29 ianuarie”