februarie 3, 2016

Participarea U.S.P.L.R. la dezbateri proiect lege salarizare unitară

În data de 02.02.2016, la sediul Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice au avut loc dezbateriile conform calendarului stabilit pentru noul proiect al legii salarizării unitare în sistemul bugetar.

Din partea F.S.A.P.C.L.R. ” Columna” a participat secretarul general – Puiu Lucian și din partea Uniunii Sindicatelor Polițiștilor Locali din România a participat președinte – Dan Vârlan.

Menționăm că la dezbateri au participat reprezentanți ai tututor ministerelor, dintre care enumerăm pe d-na Claudia Ana Costea – Ministrul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, d-na Sirma Caraman – secretar de stat – Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, reprezentanți ai asociațiilor primarilor și consiliilor judetețene și reprezentați ai organizațiilor sindicale.

În cadrul ședinței au fost stabilite principiile generale privind stabilirea salarizării prin legea salarizării unitare pentru adminstrația publică.

Până pe data de 05.02.2016 trebuiesc transmise propunerile concrete și alte date la Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, de către participanți.

În acest sens Uniunea Sindicatelor Polițiștilor Locali din România, care a fost singura organizație sindicală din domeniul poliției locale participantă la dezbateri va formula un set de propuneri.

SHARE:
Evenimente 0 Replies to “Participarea U.S.P.L.R. la dezbateri proiect lege salarizare unitară”