februarie 12, 2016

Din păcate polițistul local Barbu Constantin lovit cu bestialitate în timpul unei misiuni a decedat

Poliţistul local bătut cu bestialitate, în urmă cu 10 zile, la Drobeta Turnu Severin, a încetat din viaţă noaptea trecută, în spitalul din Craiova, unde era internat. Joi, Constatin Barbu a suferit o intervenţie chirurgicală la cap, iar potrivit medicilor şi apropiaţilor, operaţia a decurs bine. Existau şanse mari de recuperare, dar joi seara între orele 23,30 şi 24,00, inima lui Constatin Barbu a încetat să mai bată. Trei atacuri de cord succesive l-au trimis în lumea îngerilor pe poliţistul care nu a dorit nimic altceva decât să-şi facă datoria, iar pentru acest fapt a plătit cu viaţa. În 2 februarie, în timp ce se afla la serviciu, poliţistul a fost solicitat să intervină pentru aplanarea unui conflict izbucnit în faţa unui bar din Drobeta Turnu Severin. Ajuns la faţa locului, poliţistul a fost lovit cu bestialitate şi pus la pământ de un individ, care acum este arestat preventiv. Constatin Barbu a fost lovit de mai multe ori cu pumnul la nivelul piramidei nazale, iar în cădere a suferit o fractură craniană.  A sângerat abundent până la venirea Ambulanţei  şi a intrat în comă. Medicii de la Spitalul de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin au decis să-l tranfere la Craiova, unde a stat în comă indusă mai multe zile. Familia, colegii şi apropiaţii au sperat în tot acest timp că se va reface, iar intervenţia chirurgicală de joi părea că va fi salvatoare pentru poliţist. Cu toate acestea, inima lui a cedat. Constantin Barbu avea 58 de ani şi era recunoscut ca fiind un poliţist local cu experienţă, un om bun cu un suflet imens. Toţi colegii au doar cuvinte de laudă pentru cel care avea tot timpul la el o vorbă bună şi o încurajare.

sursa : www.romanipentruromani.org

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace alaturi de cei drepti, acolo se duc oamenii buni, calzi, familisti, altruisti!
Sincere condeleante familiei!
Din pacate politia locala a pierdut un bun sot, tata, profesionist, coleg, lider de sindicat si fost membru in Biroul Executiv al U.S.P.L.R. !
Nu te vom uita niciodata BARBU CONSTANTIN !

COLEGII DIN UNIUNEA SINDICATELOR POLIȚIȘTILOR LOCALI DIN ROMANIA!

SHARE:
Evenimente 0 Replies to “Din păcate polițistul local Barbu Constantin lovit cu bestialitate în timpul unei misiuni a decedat”