mai 8, 2023

Consiliul Național al FNSUPLR s-a desfășurat în perioada 05-07 Mai la Botoșani

În perioada 05-07 Mai 2023, s-au desfășurat la Botoșani, lucrările Consiliului Național al Federației Naționale a Sindicatelor Unite din Poliția Locală România.
F.N.S.U.P.L.R va milita activ în continuare, pentru aprobarea Statutul Polițistului Local precum și pentru recunoașterea încadrării polițiștilor locali, în condiții de muncă speciale si deosebite (prin noua lege a pensiilor), precum și pentru aprobarea anumitor drepturi, ce decurg din exercitarea unei funcții specifice, în noua lege a salarizării.
La ședința Consiliului Național din data de 06 Mai, au participat alături de membri Federației și invitați. De asemenea a fost prezent dl. Primar al Mun. Botoșani – Cosmin Ionuț Andrei, precum și Directorul Poliției Locale Botoșani – dl. Onuțu Ioan. Le-am cerut sprijinul, în sensul susținerii în cadrul organizațiilor naționale, ca o delegație a Federației noastre, să participe la o ședintă, alături de membrii Consiliului Director al Asociației Municipiilor din România, pentru a le prezenta principalele prevederi cu privire la poliția locală, din legislația tradusă de noi din Spania și Italia, în vederea transpunerii unor articole și in viitoarea lege a poliției locale din România.
Mulțumim pentru prezență și organizare membrilor Sindicatului Șoimul Botoșani!
Cu stimă,
Președinte,

Eugen Tone

SHARE:
Federatie 0 Replies to “Consiliul Național al FNSUPLR s-a desfășurat în perioada 05-07 Mai la Botoșani”